Vi har åpnet studio i dag og står igjen med takknemlighet og glede over fantastisk oppmøte og yogaentusiasme!

Tusen takk til alle dere som tok turen innom, det var opp i mot 70 stk. !!! Over all forventning. Det ble mye travlere enn vi hadde forestilt oss. Vi var alle 4 instruktører tilstede, meg selv, Anne Schmidt, Anne Sæthre og Tine E. Nordby, i tillegg hadde vi hjelp fra Michelle og Rebecca i resepsjonen. 

Jeg håper og tror at dette skal bli et sted hvor man kan møtes for en prat, kopp te og mest av alt for å praktisere yoga.

Vi starter opp med Yin timer, Vinyasa Flow og Hot Yoga og håper at timeplanen faller i smak. Vi kjørte prøvetimer på Hot Yoga og Yin Yoga, alle 3 timene var fullbooket. Så gøy! Håper alle fikk en flott yogaopplevelse!

Det v...

Det går raskt fremover og tiden strekker nesten ikke til alle gjøremål som melder seg.

Ta et dypt innpust og et rolig utpust må jeg si høyt til meg selv.

Etter jeg kom hjem fra Thailand har dagene med glede gått med til å klargjøre studioet. Fortsatt venter vi på noe av det viktigste nemlig varmelampene fra Infravarme Skandinavia. De produseres i disse dager i Tyskland, og blir levert i slutten av neste uke til oss.

De skal henge ned fra taket i studioet og gi en jevn og god varme i hele rommet. 

Dette er så spennende!

Har hatt elektrikere i studio i dag som har sjekket hvordan vi skal få hengt opp varmepanelene på best mulig måte, både sånn at det ser fint ut og at de fungerer optimalt. 

Det de fant ut er at der er ikke stor nok kurs inn i lokalene t...

Denne dagen begynte bra men tidlig. Vi dro kl. 05:30 for å komme oss på stranden til soloppgang. Det var så vakkert der nede, mange av de som bor i området rundt var allerede ute. Enten det var for å lufte hunden eller fiske litt med barna. Vi var der for å gjøre yoga! Mange forbipasserende var nysgjerrige på hva vi drev med og derfor hadde vi etterhvert en del tilskuere, og noen ble også med å gjøre serien med oss. Å høre fuglene kvitre, hunder bjeffe i det fjerne og bølgene som slår innover mens solen står opp og da i tillegg gjøre yoga praksisen sin det burde vært alle forunt å være med på. Det var en fantastisk opplevelse. Det jeg tenker da er at dette burde jeg spontant gjøre hjemme når været tillater det. 

Nå er vi igang med...

Da er det mye har jobbing som står for tur. Vi er alle interessert i å klare mest mulig på denne ene måneden og det er mye som skal på plass før den tid. Vi har begynt undervisning og har nesten daglig fremføringer for lærerne våre. Jeg klarte å kjenne igjen følelsen tidligere eksamens nerver og første presentasjon ble ikke bra. Jeg glemte alt jeg hadde lært meg av undervisnings dialogen ( som forøvrig er på engelsk) og som jeg hadde begynt å øve på allerede før jeg forlot Norge. Ja da var det bare å lese, studere og øve enda hardere før nesten presentasjon, som var i dag, og som heldigvis gikk mye bedre.

Maten vi får er stort sett vegetar, hver dag er fisk eller kylling i en av rettene, men rødt kjøtt tilbereder de ikke her på hotellet. Mange fo...

DA er jeg endelig kommet til Teacher Training her på Koh Samui, hos Absolute Yoga Academy. Stedet er bare nydelig, det er ikke annet å si, rett og slett nydelig! Det som er et lite drawback er så klart at vi ikke får nyte alle fasiliteter på hotellet til det fulle. Vi har rett og slett ikke tid. Det har allerede gått 3 dager og det har gått i ett, de resterende 26 dagene vil nok også bære preg av fullbooket program.

En typisk dag vil se slik ut: 

Står opp 06:45

Går på første yogatime kl. 07:15, den varer i 90 minutter, derfra er det rett og dusje, frokost kl. 09:00-10:00.

Første time 11:00 i disse timene har vi alt fra yogahistorie, anatomi, litt ernæring, litt om hvordan starte et eget studio, stemmebruk, dialogen vedr. stillingene (veldig krevende...

I dag er det en uke til min avreise.

Vaksiner er tatt, koffert pakking påbegynt, printet ut billett, reisemedisin innkjøpt og jeg begynner å bli mentalt klar. Har ikke fått praktisert yoga på noen dager nå fordi den ene vaksinen ga hoven, rød og varm skulder. Klarte ikke å løfte armen over hodet en gang. Aj aj det er ikke noen god følelse å ikke få praktisere. Skal stå tidlig opp i morgen tidlig for å gå gjennom hele serien, det er alltid en deilig start på dagen. For å si det på en annen måte, du angrer aldri på at du startet dagen på matten. 

Da jeg ble vaksinert fikk jeg samtidig sjekket status på B12/D-vit. og andre ting man kan gå tom for når kostholdet nesten utelukkende består av plantebasert mat. Vel, da fikk jeg i dag tilbakemelding på at...

Alt jeg så frem til som skulle skje etter sommerferien er NÅ!

En sommer og en ferie er over, nye ting venter.

Alt det som har vært langt der borte, langt foran meg, er plutselig snart NÅ!

Mange ting må fortsatt på plass og tiden fremover avhenger over hvor gode valg jeg gjør underveis.

Lokalene som kanskje var det første som måtte komme på plass hadde jeg helt roen på.

Vi hadde før sommeren vært på flere visninger derav vi valgte et flott lokale med egen inngang. Planer for slik vi ønsket lokalet ombygget var sendt avgårde og vi dro på ferie i visshet om at når vi kom tilbake skulle alt være klart til å starte oppussing og videre tilpasning til vårt formål.

Det vil si, jeg trodde virkelig at vi hadde alt dette klart. Vi hadde funnet drømmelokalene. St...

Første blogginnlegg, ikke verst.

Jeg er på vei til å utvide min egen yogapraksis til å også å omfatte det å undervise andre og gi andre dette gode verktøyet med på reisen i livet. Jeg har tidligere ikke undervist...i noe som helst faktisk...så dette kan ikke bli annet enn spennende.

Jeg kan ikke annet enn å stole på meg selv og at dette skal jeg klare.

Akkurat nå føles det pretty amazing å tenke på at jeg innen litt mer enn et halvt år skal drive mitt eget studio.

Begynte første steg på veien allerede 1. helgen i april .

Da startet Yin Yoga Teacher Training 50hrs hos H I Y O G A.

All utdanning innen yoga regnes i antall timer du har vært gjennom. Så er det viktig å tenke på at du må ta utdannelsen din et sted der du blir sertifisert. Yoga Allian...

Please reload

Yogablogg

Yoga isn't just a practice, it's a way of life

Følg oss

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

2017 PURE HotYoga As