Reisen starter om 1 uke

I dag er det en uke til min avreise.

Vaksiner er tatt, koffert pakking påbegynt, printet ut billett, reisemedisin innkjøpt og jeg begynner å bli mentalt klar. Har ikke fått praktisert yoga på noen dager nå fordi den ene vaksinen ga hoven, rød og varm skulder. Klarte ikke å løfte armen over hodet en gang. Aj aj det er ikke noen god følelse å ikke få praktisere. Skal stå tidlig opp i morgen tidlig for å gå gjennom hele serien, det er alltid en deilig start på dagen. For å si det på en annen måte, du angrer aldri på at du startet dagen på matten.

Da jeg ble vaksinert fikk jeg samtidig sjekket status på B12/D-vit. og andre ting man kan gå tom for når kostholdet nesten utelukkende består av plantebasert mat. Vel, da fikk jeg i dag tilbakemelding på at folat verdien var litt under normalområdet...det var noe jeg ikke trodde jeg hadde for lite av, men da skal jeg ta tilskudd i 3 mnd. så måle igjen. Dersom man ikke opptar folat kan det tyde på cøliaki...? Nytt for meg, men ingen konklusjon på dette før om 3 mnd. så tar ingen sorger på forskudd. Jeg trodde man hadde mye magevondt dersom man led av cøliaki, men det var nødvendigvis ikke et symptom.

Jeg skal altså dra til www.absoluteyogaacademy.com

sitt flotte sted på Koh Samui, og etter bildene å dømme er dette bare et drømmested. Spørs vel litt hvor mye tid det blir å nyte, ser for meg mye hardt arbeid blir hverdagen der nede....har fått beskjed om at skoledagen er fra 08:00-22:00 med 1 times pause midt på dagen!!!