Time flies when you're having fun...

Alt jeg så frem til som skulle skje etter sommerferien er NÅ!

En sommer og en ferie er over, nye ting venter.

Alt det som har vært langt der borte, langt foran meg, er plutselig snart NÅ!

Mange ting må fortsatt på plass og tiden fremover avhenger over hvor gode valg jeg gjør underveis.

Lokalene som kanskje var det første som måtte komme på plass hadde jeg helt roen på.

Vi hadde før sommeren vært på flere visninger derav vi valgte et flott lokale med egen inngang. Planer for slik vi ønsket lokalet ombygget var sendt avgårde og vi dro på ferie i visshet om at når vi kom tilbake skulle alt være klart til å starte oppussing og videre tilpasning til vårt formål.

Det vil si, jeg trodde virkelig at vi hadde alt dette klart. Vi hadde funnet drømmelokalene. Store, flotte og lyse lokaler, litt industriell stil pga. store flotte vinduer med sorte sprosser. Høyt under taket.

Vel, skjebnen ville det annerledes, en misforståelse underveis kom i veien..... og lokalene var plutselig leid ut til noen andre.

Vel, vel det er i motgang man vokser og vi har nå funnet andre lokaler i samme bygg, men med en litt annen utforming men likevel veldig funksjonelle i forhold til formålet; Nemlig drive med yoga! Yeah!

Det aktuelle lokalet har også kjøkken og 2 egne toaletter så det er ihvertfall et stort pluss. Yogasalen blir hele 76 m2 så det skal bli god plass til alle.

Jeg ønsker med tiden også å starte opp med workshops i forskjellige kategorier innen mat så da er jo disse lokalene mer tilrettelagt i forhold til nettopp det!

En annen måte å forberede seg på det å starte opp eget har vært å lytte til podcasts, så nyttig!

Jeg hører når jeg kjører (det gjør jeg jo relativt ofte siden jeg kjører jentene mine hit og dit all the time), går til jobben, lager mat, rydder huset....ja sjansen byr seg hver dag!

Denne sommeren har jeg hørt mye på Gry Sinding "GrunderKanalen" både på Youtube og på podcasts.

Hun er både inspirerende og genial! Det er i tillegg helt gratis.

En annen podcast jeg vil også vil trekke frem er Lucas Rockwood sin "Yoga Business Mastery" og " Yoga Podcast" så lærerike og samtidig veldig interessante. Lucas Rockwood har også Yoga Podcast, Yoga Talk Show der han inviterer gjester til å snakke om yoga relatert materiale. Anbefales!!!