Mitt første innlegg

Første blogginnlegg, ikke verst.

Jeg er på vei til å utvide min egen yogapraksis til å også å omfatte det å undervise andre og gi andre dette gode verktøyet med på reisen i livet. Jeg har tidligere ikke undervist...i noe som helst faktisk...så dette kan ikke bli annet enn spennende.

Jeg kan ikke annet enn å stole på meg selv og at dette skal jeg klare.

Akkurat nå føles det pretty amazing å tenke på at jeg innen litt mer enn et halvt år skal drive mitt eget studio.

Begynte første steg på veien allerede 1. helgen i april .

Da startet Yin Yoga Teacher Training 50hrs hos H I Y O G A.

All utdanning innen yoga regnes i antall timer du har vært gjennom. Så er det viktig å tenke på at du må ta utdannelsen din et sted der du blir sertifisert. Yoga Alliance er et sånt organ https://www.yogaalliance.org

Neste utdannelses kapittel blir Hot Yoga Teacher Training 200hrs. så her snakker vi litt mer.

Jeg reiser til Thailand, Koh Samui i 1 hel måned for å bli uteksaminert som Hot Yoga lærer.

Jeg gleder meg vilt! Kommer garantert å savne den fine familien min, men karrieren først....

Eller vent; Egentlig er det karrieren sist fordi jeg har ventet lenge med å realisere dette fordi familien går først og nå er jentene mine så store at jeg kan begynne å tenke litt på meg selv igjen innimellom....

Jeg har ikke praktisert så veldig lenge sammenhengende i forhold til mange andre. Jeg begynte på mitt første yogakurs for sånn 10-15 år siden. Var innom mange forskjellige former for yoga inntil jeg fant meg til rette innen Hot Yoga som jeg har praktisert fast 2-3 ganger i uken i 1 år.

Jeg elsker treningsformen, den gir litt av alt for meg.

Litt trening, masse svette, god balanse, styrke, konsentrasjon og tilstedeværelse.

Jeg håper at jeg kan gi alt dette gode videre til andre.