Finally at last....

DA er jeg endelig kommet til Teacher Training her på Koh Samui, hos Absolute Yoga Academy. Stedet er bare nydelig, det er ikke annet å si, rett og slett nydelig! Det som er et lite drawback er så klart at vi ikke får nyte alle fasiliteter på hotellet til det fulle. Vi har rett og slett ikke tid. Det har allerede gått 3 dager og det har gått i ett, de resterende 26 dagene vil nok også bære preg av fullbooket program.

En typisk dag vil se slik ut:

Står opp 06:45

Går på første yogatime kl. 07:15, den varer i 90 minutter, derfra er det rett og dusje, frokost kl. 09:00-10:00.

Første time 11:00 i disse timene har vi alt fra yogahistorie, anatomi, litt ernæring, litt om hvordan starte et eget studio, stemmebruk, dialogen vedr. stillingene (veldig krevende, mye å pugge) og til slutt korrigeringer ifht. stillingene.

Deretter lunsj 13:00-14:00

Time igjen med de overnevnte fag frem til 16:00

Allerede 16:15 ny yogatime 90 minutter, nå begynner vi å bli ganske slitne...igjen dusje deretter, klar til å øve replikker fra 18:30 til 19:00 for da er det middag, øve igjen frem til kl. 20:00 deretter klasse frem til 21:00. My god, da kravler jeg i sen på direkten. Jeg trodde jeg skulle blogge hver dag!

Nixkommanull, det skjer nok ikke!

Her er noen bilder fra hotellet, natt som dag, like fint.

Rommet vi har Yoga undervisningen våre på kalles Jungle. Vi har utsikt rett inn i jungelen derfra, så flott!

Men det anbefales ikke å gå inn der. Ble advart både mot giftige slanger og andre ulumskheter innen dyreriket, man går ikke tur i skogen rett og slett. Det er dessuten regntid og de 2 siste dagene har det regnet en del faktisk. Vel, nå er klokken litt over 21:00 og jeg tenker at det er på tide å sove for å være klar for morgendagens utfordringer.