Hverdagen innhenter meg

Da er det mye har jobbing som står for tur. Vi er alle interessert i å klare mest mulig på denne ene måneden og det er mye som skal på plass før den tid. Vi har begynt undervisning og har nesten daglig fremføringer for lærerne våre. Jeg klarte å kjenne igjen følelsen tidligere eksamens nerver og første presentasjon ble ikke bra. Jeg glemte alt jeg hadde lært meg av undervisnings dialogen ( som forøvrig er på engelsk) og som jeg hadde begynt å øve på allerede før jeg forlot Norge. Ja da var det bare å lese, studere og øve enda hardere før nesten presentasjon, som var i dag, og som heldigvis gikk mye bedre.

Maten vi får er stort sett vegetar, hver dag er fisk eller kylling i en av rettene, men rødt kjøtt tilbereder de ikke her på hotellet. Mange forskjellige deilige juicer å velge mellom i de mest forunderlige farger knallgrønne, lilla, røde og de smaker himmelsk!

Det finnes ikke alkohol på området og det er ikke lov å røyke. Så her er det helse og spa i fokus for vanlige gjester og jobbing og helse for oss på TeacherTrainingen, helt supert for meg!

Etter en nok en hard dag ble vi fortalt at på kveldens undervisning skulle være meditasjon. Vi ankom og rommet var nydelig laget til med levende lys og deilig lukt av essentielle oljer. Allerede godt i gang og langt inne i en annen dimensjon skjedde det noe; Lærene skiftet musikk og det dundret ut diskomusikk av høyttalerne, blinkende lys og hele settingen ble til en dansekveld i stedet!!! Det var ganske morsomt og veldig uventet, hadde tatt på lange tights og langermet genser så jeg ikke skulle bli kald under meditasjonen.

Svetten rant men det var så gøy å danse til håndplukkete klassikere som lærerne hadde gledet seg til å spille for oss.

Kvelden ble kort for i morgen er det morgen yoga på stranden til soloppgang og vi skal møte 05:30!

Jeg er klar! Legger meg nå klokken 21:00.