Åpningsdagen med Åpent hus og gratis Yoga!

Vi har åpnet studio i dag og står igjen med takknemlighet og glede over fantastisk oppmøte og yogaentusiasme!

Tusen takk til alle dere som tok turen innom, det var opp i mot 70 stk. !!! Over all forventning. Det ble mye travlere enn vi hadde forestilt oss. Vi var alle 4 instruktører tilstede, meg selv, Anne Schmidt, Anne Sæthre og Tine E. Nordby, i tillegg hadde vi hjelp fra Michelle og Rebecca i resepsjonen.

Jeg håper og tror at dette skal bli et sted hvor man kan møtes for en prat, kopp te og mest av alt for å praktisere yoga.

Vi starter opp med Yin timer, Vinyasa Flow og Hot Yoga og håper at timeplanen faller i smak. Vi kjørte prøvetimer på Hot Yoga og Yin Yoga, alle 3 timene var fullbooket. Så gøy! Håper alle fikk en flott yogaopplevelse!

Det var så flott å se at smaksprøvene våre på sunne energikuler, ferskpresset juice av gulrot, ingefær, selleri, appelsin og sitron, kjeks med hummus, cashewnøttsmør ble med nysgjerrighet smakt på.

Studioet er i sin helhet bygget på tanken om gjenbruk, bærekraftige løsninger med minst mulig belastning for miljøet rundt oss.

Alle møblene våre er har vi funnet på Finn eller kjøpt på Fretex. Vi sorterer selvfølgelig avfallet vårt og samtidig minimere forbruk som etterlater seg restavfall.

Når vi tørker støv, speilene og andre overflater tørker vi alltid med kluter, aldri papir.

Prøver kun å benytte eteriske oljer, vann og eddik til å vaske studioet med.

De fleste eteriske oljene er antiseptiske, vi benytter bla. tea tree oil og peppermynte til å vaske yogamattene med for å sikre rene og hygieniske matter til enhver tid.

Varmepanelene som avgir infravarme er en av de mest energibesparende varme metodene man kan benytte. Panelene avgir varmestråling tilsvarende solens varmegivende stråler. De trekker en del strøm i det de blir slått på, overflatevarmen på panelene kan fort komme opp i 120 grader i denne fasen. Strålene fra panelene varmer opp objektene i rommet som deretter avgir varmen og dermed varmer opp luften. I løpet av 1 time er rommet oppvarmet til deilige 38 grader. Da skrur varmen seg av og ligger kun og opprettholder de 38 gradene og bruker da liten effekt fra strømnettet for dette.

Spør gjerne om det er noe du lurer på i forhold til oppvarmingen vår.

Håper vi sees på matten om ikke lenge!